Sebahat-İsmet Erdem Anadolu Lisesi

Vizyon: Milli ve Manevi Değerlerini evrensel değerlerle harmanlamış, yaşanan hayatı yorumlayabilen ,problemlere çözüm üretebilen kendine yeterli iyi insan yetiştirmenin yanında, dengi kurumlar içinde hep zirvede olan; çalışanların ve hizmet alan bütün birimlerinin memnun olduğu bir kurum haline gelmek

Misyon: Türk Milli Eğitimin genel amaçları ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda Öğrencilerimizin zihninden insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir eğitim-öğretim anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onlara 21. yüzyılın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak ; bu hedefe yönelik çalışmaya inanmış ekip ruhu oluşturmak ve ekip çalışmasını sürdürebilir hale getirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce, Almanca
Okulun Sınav Başarı Durumu: 62 %
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 62 %
Sportif Etkinlikler: kros.futsal,voleybol,masa tenisi ilçe birincilkleri. Futsalda ilde derece ve ilimizi bölge müsabakalarında temsil etme
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sebahatismet.meb.k12.tr

Adres - Emirşeyh Yakup Mh. İsmet Erdem Sk. No5 60700 Reşadiye/TOKAT

Yerleşim Yeri - Tokat-Reşadiye Emir Şeyh Yakup Mahallesi İsmet Erdem Sokak.

Adres - Emirşeyh Yakup Mh. İsmet Erdem Sk. No5 60700 Reşadiye/TOKAT

Ulaşım Sorunsuz (Her an)